Partners

Dit zijn de parners van het label Volvox..

Bart Wolfs
Maarssen-Dorp
Telefoon: +31 652055105
Fax: +31 847112716
Email: b.wolfs@volvox.nl
Website:www.volvox.nl
Introductie: Mijn akteren staat bol van pragmatiek waarbij teamwork de drijfveer is. Mijn commitment aan de rol, opdracht, project, de resultaten is erg sterk. Op basis van dat committment in combinatie met mijn karakter kom ik tot resultaat. Mijn belangrijkste karaktereigenschappen hiervoor zijn: analytisch vermogen, stevige mening, functioneel directief met oog voor menselijke verhoudingen, communicatief sterk, doorzettingsvermogen.
Activiteiten: Interim-, project- en sales- en contractmanagament en procesbegeleiding
Ervaring: Ruim 25 jaar ben ik werkzaam in diverse (management)functies in uiteenlopende branches binnen de driehoek commercie-techniek-organisatie. Hierbij is projectmatig werken de rode draad. De laatse 10 jaar worden aktiviteiten uitgevoerd onder het Volvox-label. Mijn permanente uitdaging vind ik in projectmatig akteren in innovatieve omgevingen op directieniveau en in een (politiek) complexe omgeving.

Arno van den Hoven
Maarssen-Dorp
Telefoon: +31 651788875
Email: ahoven@volvox.nl
Website:www.volvox.nl
Introductie: Op diverse vlakken van de commerciële dienstverlening ben ik al 25 jaar actief en heb daarbij verschillende functies ingevuld. Altijd energiek, motiverend en soms op het scherpst van de snede opererend. De doelstelling daarbij in het oog houdend en uitermate praktisch, ook in de toepassing van (meestal) theoretische modellen. Een prikkelende uitdaging brengt bij mij het beste naar boven, de nodige complexiteit vormt daarbij een bijna noodzakelijk attribuut.
Activiteiten: Programma-, Project- en interimmanagement
Ervaring: Inmiddels opereer ik al 10 jaar zelfstandig onder het Volvox-label op het snijvlak van business en ICT. Ruim 20 jaar projectmanagement ervaring is opgedaan bij meestal (zeer) grote bedrijven in telecom, financiële sector, logistiek, uitgeverij, voedingsmiddelenindustrie en internet. Daarnaast heb ik meerjarige ervaring in de overheid met technisch zeer innovatieve en omvangrijke projecten in een sterk veranderende, complexe omgeving.