Optimalisering van ICT-processen


Het managen van ICT is voor veel organisaties een vraagstuk op zich geworden. De strategische belangen en risico’s en dus afhankelijkheid van ICT neemt toe en de beheersbaarheid van ICT wordt steeds moeilijker. Uw businessmanagement moet stil staan bij consequenties die ICT teweegbrengt.

U dient een vijftal kritische issues vast te stellen in de vorm van diagnostische vragen:
kunnen we als bedrijf de applicatie-ontwikkeling werkelijk effectief invullen?zijn wij echt in staat ICT efficiënt te beheren?zijn wij ons bewust van de toenemende afhankelijkheid van ICT en de bijbehorende risico’s?zijn onze business- en automatiseringsmanagers wel capabel om ICT effectief aan te sturen?is de ICT-functie (aan business- en automatiseringskant) doordacht ingericht?

Consultants van Volvox richten zich ook op deze vragen. Of beter: zij richten zich op de hoofdvraag hoe uw organisatie er zorg voor moet dragen dat ICT op de juiste wijze beschikbaar komt (managen van ICT) nadat de uitwerking van ICT op het functioneren van uw organisatie is bepaald (ondernemen met ICT).

Volvox is uw gesprekspartner als het gaat om het optimaliseren van:
business/ICT alignmentICT development managementICT service managementinformation security management.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Volvox Consulting biedt bij het optimaliseren van uw ICT-processen neem dan contact op via ict@volvox.nl